Dít kerstliedje past perfect bij jouw sterrenbeeld!

Dít kerstliedje past perfect bij jouw sterrenbeeld!

De kerstliedjes vliegen je weer om de oren, maar ben je benieuwd welk liedje nou écht bij jou hoort? Lees hier welk kerstliedje er past bij je sterrenbeeld!

Ram

De Ram zit altijd vol energie, en dat is dan ook goed terug te horen in de muziekkeuze van de Ram. Waar de Ram tijdens december écht vrolijk van wordt? Natuurlijk: Mariah Carey!

Stier

Zekerheid en comfort, daar wordt een Stier echt gelukkig van. Zij willen graag weten wat hen te wachten staat en houden absoluut niet van verrassingen. Daarom wordt de Stier heel blij van dit rustige kerstnummer van Chris Rea.

Tweelingen

Tweelingen houden van de shine en doen er dan ook alles aan om niet in de schaduw van iemand anders te staan. Een heerlijk dansnummer tijdens de Kerstdagen is dan ook echt aan hun besteed. Lekker meeblèren met Bianca Ryan.

Kreeft

Vriendelijk, gevoelig en verzorgend: typische eigenschappen van de Kreeft. Het zal je dan ook niet verbazen dat zij blij worden van liedjes die gaan over het gezinsleven.

Leeuw

De Leeuw staat altijd aan, zit boordevol energie en zal er alles aan doen om anderen aan het lachen te maken. Een rustig kerstnummer is dan ook niet aan hen besteed. De Leeuw gaat liever tijdens de kerstborrel op het werk helemaal tot het gaatje en danst totdat hij/zij erbij neervalt.

Maagd

Met oog voor detail is het sterrenbeeld Maagd met stip het meest perfectionistische sterrenbeeld uit de dierenriem. Een kerstlied met de meest perfecte uithalen klinkt dan ook als muziek in de oren voor de Maagd.

Weegschaal

Energiek, grappig en levendig: typerend voor de Weegschaal. Is er ergens een kerstborrel? Niet voordat de Weegschaal erbij is geweest. Met zijn/haar geweldige energie wordt het altijd gezellig. En dan al helemaal als dít nummer gedraaid wordt…

Schorpioen

De Schorpioen zit boordevol emoties. Vooral de feestdagen brengt de Schorpioen grotendeels door met een brok in zijn/haar keel. Deze tranentrekker van een kerstlied is dan ook echt op het lijf geschreven van de Schorpioen.

Boogschutter

De Boogschutter staat bekend om zijn positiviteit en vrolijkheid. De Boogschutter brengt dagelijks iedereen een lach op het gezicht. En daar hoort natuurlijk ook een vrolijk kerstlied bij!

Steenbok

De Steenbok werkt hard, heeft een ijzersterke discipline en gaat recht op zijn doel af. Zij hebben dan ook niet veel nodig tijdens de Kerstdagen, behalve hun favoriete kerstnummer. En die is toevallig van Wham!

Waterman

Watermannen experimenteren graag en hebben een ruime geest. Het is daarom ook niet zo gek dat zij kiezen voor een kerstnummer dat je niet zoveel hoort. Het komt hun creatieve uitlaatklep helemaal ten goede!

Vissen

Vrede op aarde, dat is het motto van Vissen. Zij zijn ontzettend vergevingsgezind wat natuurlijk helemaal past in de Kerstgedachte. Zij sluiten deze rij af met een kraker van Bryan Adams.

Beeld: iStock