100%NL Magazine hond

BEWEZEN: Dít is het favoriete kerstnummer van honden!

We zitten vol in de kerstsfeer en de kerstnummers vliegen ons om de oren. Altijd al benieuwd geweest wat je geliefde hond hier eigenlijk van vindt?

Kerstnummers

We zingen ze luidkeels mee: de kerstliedjes op de radio. We zitten middenin de kerstperiode en de herkenbare kerstliederen brengen toch een soort van sfeertje met zich mee. Zonder kerstnummer geen kerst!

Favoriet van de hond

Je staat er misschien niet bij stil, maar wist je dat je hond ook alles hoort? Honden horen zo’n vier keer harder dan wij mensen. Laat dat maar eens even goed op je inwerken wanneer je weer mee loopt te blèren met Bianca Ryan.

Al die kerstnummers worden dus ook gehoord door je trouwe viervoeter, die alles maar moet ondergaan. De Britse liefdadigheidsorganisatie Guide Dogs besloot dat het tijd was om eens goed te onderzoeken van welk kerstnummer de honden nu écht blij worden.

En het antwoord is duidelijk: Last Christmas van Wham! blijkt een schot in de roos te zijn voor de honden. Ga jij dit nummer nu extra draaien nu je weet dat je hond hier zo gelukkig van wordt?

Bron: Margriet, Beeld: iStock