100%NL Magazine vloerverwarming
Delen

Waarom koelen via vloerverwarming de toekomst wordt!

Het klimaat verandert en de zomers worden steeds warmer. Hierdoor komen hittegolven steeds vaker voor. Veel mensen grijpen dan naar de airco voor verkoeling. Helaas kent het gebruik van een airco veel nadelen. Maar hoe krijgen we de warmte op een andere manier uit onze woningen? Gelukkig is er een toekomstbestendige oplossing: koelen via vloerverwarming.

Veel nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig goed geïsoleerd volgens de normen van het Bouwbesluit. Dit zorgt ervoor dat de warmte in de winter binnen blijft, maar in de zomer kan het een uitdaging zijn om de warmte kwijt te raken. Het Bouwbesluit stelt eisen aan de warmteweerstand van isolatie, wat ervoor zorgt dat huizen langer warm blijven. Dit maakt traditionele airco’s minder efficiënt en duurzaam.

WARP Systems biedt een toekomstbestendige en energiezuinige oplossing: koelen via vloer-, wand- en/of plafondverwarming. Dit systeem werkt in combinatie met een warmtepomp en zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, zowel in de winter als in de zomer.

Waarom kiezen voor vloerkoeling?

Energiezuinig: Vloerkoeling werkt op basis van watercirculatie, wat veel minder energie verbruikt dan een airco.

Comfort: Met laagtemperatuur watergedragen vloerkoeling is het mogelijk om in de zomer een aangename temperatuur te bereiken van 5 graden onder de omgevingstemperatuur.

Toekomstbestendig: Vloerkoeling voldoet aan strengere isolatienormen en helpt bij het behalen van klimaatdoelen, in tegenstelling tot airco’s

Conclusie: vloerkoeling of airco?

In de winter comfortabel warm en in de zomer heerlijk koel: met vloerkoeling is het mogelijk. Bovendien draagt het bij aan een duurzamere toekomst en lagere energiekosten. Meer weten? Ga naar www.warp-systems.nl.

Kies voor de toekomst met vloerkoeling van WARP Systems en geniet het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat.

100%NL Magazine WARP

Dit artikel is geschreven in samenwerking met WARP systems

Delen