Door dít product maak jij voortaan moeiteloos de allerlekkerste recepten!

Door dít product maak jij voortaan moeiteloos de allerlekkerste recepten!

De tijd van hapjes en lekkere recepten maken komt er weer aan en een steuntje in de rug kan nooit geen kwaad. Dit product helpt jou met al het lekkers wat je wilt maken.

Decembermaand

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent voor veel mensen dat zij de keuken in duiken om de lekkerste en meest creatieve recepten te maken voor hun gasten of familie. De één is creatief en heeft geen moeite met het maken van een 6-gangen diner voor een grote groep, en de ander komt al in de knoop bij het maken van één gerecht. Dat maakt natuurlijk niets uit, want er zijn genoeg hulptroepen die je kunt inschakelen. Wanneer niemand je wilt helpen of een gast één uur van tevoren afzegt, zijn er altijd nog keukenmachines en daar kun je altijd op bouwen.

Keukenmachine

Keukenmachines zijn een steuntje in de rug en dat kan iedereen zo nu en dan gebruiken. Al is het maar om je eieren in te klutsen. Het fijne aan een keukenmachine is niet alleen dat hij ontzettend handig is, maar het is ook een echte eyecatcher in je keuken. Opbergen in een schuurkast hoeft dus niet eens. Met de Princess 220137 Keukenmachine kun je echt alle kanten op. Hij is te gebruiken om te hakken, mixen, raspen, snijden, blenden, mengen en deeg of beslag te maken. Je handen en de rest van je keukengerei zijn eigenlijk overbodig met deze machine. Scheelt ook weer afwas. 😉

Op deze keukenmachine van Princess staan vijf snelheidsinstellingen, hij heeft een puls-functie, het krachtige vermogen van 1200 watt en de capaciteit van 5 liter. Met wat lekkere ingrediënten erbij, zorgt deze machine voor de lekkerste recepten. Zo kunnen de onhandige chefs dus ook een sterrenmaaltijd klaarmaken tijdens de kerstdagen.

De looks

De Princess 220137 Keukenmachine heeft een zwarte, matte look en past perfect op ieder keukenblad. Hij ziet er luxe en stijlvol, maar tegelijk ook weer robuust uit. Dankzij het gegoten aluminium en de antislipvoetjes staat deze eyecatcher stevig op ieder aanrecht en dat is wel belangrijk als hij hard aan het draaien en malen is. Gebruik je de machine en alle bijbehorende accessoires dagelijks? Geen probleem, want ze zijn allemaal voorzien van een Teflon coating en dat betekent dat ze minder snel slijten. Door de veiligheidsschakelaar op de machine, voorkom je onnodige ongelukjes. Ook heeft deze machine een transparante spatbescherming met vulopening, zodat je makkelijk ingrediënten kunt toevoegen, zonder dat het spetters afgeeft. Deze machine is dus een echte must, want hij beschikt over alles, is als een extra paar handen én is mooi om te zien.

Bron en Beeld: In samenwerking met Smartwares Group