100%NL Magazine ShoutOut

ZELF GETEST: Dít is het meest unieke cadeautje deze feestdagen!

Ben jij nog op zoek het ultieme én uniek cadeautje voor de feestdagen? Zoek dan niet langer! Op de redactie van 100%NL Magazine namen ze de proef op de som om voor jou het leukste cadeautje te zoeken!

Het meest unieke cadeautje

De feestdagen staan weer voor de deur, dus is de grote zoektocht naar hét perfecte cadeau losgebarsten. Ieder jaar wordt het weer lastiger om je geliefde, vader, moeder, zus of vrienden te verrassen.

De dames van de online redactie van 100%NL Magazine gingen voor jou op zoek naar hét perfecte, maar ook unieke cadeau!

Er werd eindeloos gezocht, gesurfd op het internet en rondgevraagd, maar er was één cadeau dat volgens ons het meest unieke cadeau aller tijden is. Een persoonlijke videoboodschap van een VIP naar keuze!

ShoutOut

Als je gek op iemand bent, wil je het soms van de daken schreeuwen! Maar ook als een relatie stroef loopt, kan het helpen om jouw boodschap extra gewicht te geven. En dat is precies wat een ShoutOut doet. Geef een BN’er het woord, dan komt het sowieso binnen!

Of je nu je beste vriendin wilt verrassen met een unieke verjaardagsboodschap, je die leuke buurman een hart onder de riem wilt steken of je een collega wilt laten lachen: ShoutOut is al-tijd een goed idee!

Hoe werkt het?

Hoe regel je een geweldige ShoutOut?

  1. Zoek en boek jouw favoriete VIP op shoutout.vip
  2. De VIP neemt speciaal voor jou een unieke ShoutOut op
  3. Jij ontvangt binnen no time via sms en email de ShoutOut in je mailbox!

Verras jij binnenkort iemand met een ShoutOut? Bestel hem hier!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ShoutOut