Moeite om je sportieve activiteiten vol te houden? Dit product gaat jou daarbij helpen
Delen

Moeite om je sportieve activiteiten vol te houden? Dit product gaat jou daarbij helpen

Heb jij in de zomervakantie ook volop genoten van de lange avonden, gezellige borrels en BBQ’s? Na de zomer zijn we dan ook weer massaal met z’n allen aan het sporten gegaan, want dat was er een beetje bij ingeschoten. Maar daar is het ook vakantie voor! Veel mensen hebben een stok achter de deur nodig om lekker in beweging te komen en gemotiveerd te blijven om door te gaan. Laat deze smartwatch dat nou zijn.

Na de zomer weer lekker aan de slag

De vakantieperiode zit er alweer een tijdje op, maar de extra pondjes van de Spaanse tapas, Italiaanse pasta’s en Franse kaasjes zitten er bij veel mensen helaas nog steeds aan. Daarnaast is voor veel mensen ook het sporten erbij ingeschoten. Dat komt na de vakantie wel weer. Met de feestdagen in het verschiet, proberen veel mensen toch weer lekker sportief bezig te zijn, gezond te eten en meer in beweging te komen. Het kan simpel zijn, want maak bijvoorbeeld samen eens een wandeling, in plaats van op de bank te blijven liggen. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken, maar wanneer je het zo vol weet te houden, kun je tijdens de koude, donkere dagen toch genieten van die lekkere chocolademelk met slagroom.

Stok achter de deur

Toch vinden veel mensen het maar lastig om het allemaal vol te houden. Hartstikke logisch, want na 4 keer de zware tassen met boodschappen dragen op de fiets, is het ook weer eens lekker om dit met de auto te doen. Een stok achter de deur is daarom belangrijk en nodig. Hetgeen wat mensen helpt, is een smartwatch. Mét muziekfunctie dit keer. Garmin komt nu namelijk met de Venu Sq 2 en de Venu Sq 2 – muziek editie. Deze betaalbare en stijlvolle horloges bieden snelle toegang tot gezondheidsstatistieken, meer dan 25 voorgeladen sport-apps, smartphone meldingen en nog veel meer. Wat ook handig is, is dat je smartwatch zo’n 11 dagen mee gaat en je hem dus niet steeds hoeft op te laden. Met zo’n horloge wil je gewoon in beweging komen..

Functies

Deze horloges zijn ontwikkeld om mensen te helpen een gezonder en fitter leven te creëren. Doordat de Venu Sq 2 veel verschillende functies heeft, kun je makkelijk een compleet beeld van je lichaam en geest krijgen. Naast verschillende sportieve activiteiten, bevat het horloge nog veel meer functies, die jou helpen bewust te worden van jouw leefstijl. Zo wordt je hartslag de hele dag door gemeten op je pols. Is het ritme afwijkend wanneer je aan het rusten bent? Dan ontvang je gelijk een melding. Ook heeft de Venu Sq 2 de functie Body Battery energiemonitoring. Hier kun je je huidige energieniveau in terugvinden.

Altijd al benieuwd geweest hoe goed, lang en diep jij nou eigenlijk slaapt? De slaapmonitoringsfunctie met slaapscore meet het allemaal. Je kunt hier elke ochtend je persoonlijke slaapscore van die nacht checken. En mocht je meer willen weten over stress, is dat ook mogelijk. De functie stressmonitoring laat jou zien hoe rustig, evenwichtig of stressvol jouw dag is geweest. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kan het ademhalingsactiviteit je ook helpen om bewust te gaan ademen. Functies die iedereen zo nu en dan wel even kan gebruiken na een drukke werkdag of lange vergadering.

Naast de standaard functies, kunnen vrouwen er ook informatie over hun menstruatie of zwangerschap op volgen. Hiervoor gebruik je de Garmin Connect™ app. Hierin ontvang je vervolgens trainings-, en voedingsadvies, zie je de symptomen en meer. Super handig, voor als je door de bomen het bos even niet meer ziet.

Actief zijn

De smartwatches hebben ontzettend veel sport-apps en fitnessfuncties, die jou gaan helpen om meer in beweging te komen. Je kunt je oefeningen makkelijk aanpassen en daardoor blijft het horloge jou uitdagen. Naast sport als hardlopen, fietsen, tennis, kracht en yoga, kun je ook kiezen uit meer dan 1600 oefeningen en zo je eigen work-out samenstellen. Wat een functies heeft dit horloge zeg. Het is een soort dokter, personal trainer en hulpje in één.

Benieuwd naar meer informatie over de Venu Sq 2? Hier vind je meer informatie over de smartwatch.

Bron en Beeld: In samenwerking met Garmin

Delen