NIET TE MISSEN: Deze avontuurlijke kinderfilm draait nú in de bioscoop
Delen

NIET TE MISSEN: Deze avontuurlijke kinderfilm draait nú in de bioscoop

Wil jij je kinderen een fantastische middag laten beleven en houden zij van avontuur? Dan is deze nieuwe bioscoopfilm hét ultieme uitje voor jouw gezin!

Pip & Pelle

Pip & Pelle reizen al jaren het hele land door met hun fantastische theatervoorstellingen. Zij weten kinderen keer op keer te laten schaterlachen met hun mooie en grappige kinderverhalen. Deze shows zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook volwassen beleven keer op keer een leuke middag en ook voor de ouders zitten er grapjes in verwerkt.

Bioscoopfilm

Bij theatervoorstellingen blijft het niet voor Pip & Pelle, want zij zijn nu ook te zien in de Nederlandse bioscopen. Pip & Pelle en het hart van Molonië is de naam van deze film. Houden jouw kinderen van avontuur en hebben jullie zin om daarbij veel te schaterlachen? Dan is deze film perfect geschikt voor jullie.

‘Als Pip en Pelle bij toeval een magisch hart in handen krijgen, begint het grote avontuur! Het hart blijkt namelijk gestolen uit het ondergrondse land ‘Molonië’. Sinds rovers het meenamen, is letterlijk het hart uit het land. Iedereen die daar woont huilt de hele dag. Niemand heeft meer hartstocht of hartenwensen. Pip & Pelle, en hun beste vriend Arie de Postbode, zijn vastbesloten dit hart terug te brengen naar Molonië! Een avontuurlijke tocht, die niet zonder gevaren is! Een verlaten stad, onderaardse gangenstelsels, woeste zeeën, een mysterieuze dame, geheimzinnige dorpen, achtervolgingen met treinen, vreemde wendingen… en als klap op de vuurpijl: de boeven Pluun en Grim. Lukt het ze, om op tijd het hart in Molonië te krijgen? En uit handen te blijven van die twee schurken?’

Pip & Pelle en het hart van Molonië is vanaf nu in de bioscoop te zien! Check hieronder de trailer!

 

Bron en Beeld: Pip & Pelle

Delen