Dit is de perfecte tijd om een nieuwe keuken te kopen
Delen

Dit is de perfecte tijd om een nieuwe keuken te kopen

Kerst kan een stressvolle tijd van het jaar zijn, vooral als je in de keuken staat om een groots kerstdiner voor te bereiden voor de hele familie. Heb je niet genoeg ruimte, geen handige indeling, komen de krakende kastdeuren los en zitten er barsten in het werkblad? Dan kan jij wel een nieuwe keuken gebruiken!

In een goede keuken kook je niet alleen, daar leef je. Als je keuken van ouderdom uit elkaar valt, dan is het niet verstandig om alleen het keukenblad of de keukendeurtjes te vervangen. Je keuken ziet er dan misschien beter uit, maar de keuken gaat dan nog maar een paar jaar mee.

Heb jij een nieuwe keuken nodig? Bij Keuken Kampioen wordt elke keuken volledig op maat gemaakt, passend bij jouw smaak, wensen en de beschikbare ruimte en tegen de beste prijs!

Eigen Fabriek

Keuken Kampioen ontwerpt én produceert al hun keukens in hun eigen fabriek. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit, maar ook voor de prijs!

Wanneer is dus de perfecte tijd om een nieuwe keuken aan te schaffen? Nu! Tot en met zondag 6 januari profiteer je van 40% korting op jouw keuken en de montage is slechts voor € 1,-.! Wil je verzekerd zijn van een uitgebreid, vrijblijvend advies maak dan alvast een afspraak bij Keuken Kampioen of kom langs in een showroom bij jou in de buurt. Meer weten? Kijk snel op www.keukenkampioen.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keuken Kampioen

Delen