Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuwe keuken!

Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuwe keuken!

Is jouw keuken aan vervanging toe of ben je bezig met de aanschaf van je eerste keuken? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Want naast dat het altijd een spannende en leuke gebeurtenis is, moeten er ook een hoop keuzes gemaakt worden. Ook wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Met onze tips ga je goed voorbereid op pad!

Maak een moodboard

Ben je er nog niet helemaal uit hoe je nieuwe keuken eruit moet zien of zit je niet op een lijn met je partner? Dan is het misschien een goed idee om een moodboard te maken. Sfeerbeelden knip je heel gemakkelijk uit het gratis keukenmagazine van Keuken Kampioen. Deze kun je heel gemakkelijk aanvragen via de website. Maak samen een moodboard of laat ieder een eigen moodboard maken. Focus niet alleen op de keuken in zijn geheel, maar ook op materialen, kranen, aanrechtbladen spoelbakken etc.

Meten is weten

Je kunt zelf ook al aan de slag met een eigen 3D ontwerp! Zo kun je alvast zien hoe de keuken die jij in gedachten hebt eruit komt te zien. Meet de ruimte op waarin de keuken komt te staan en geef ook gelijk aan waar de deur, ramen en aansluitingen zitten. Daarna kun je heel gemakkelijk kiezen tussen verschillende stijlen keukens en kun je beginnen met het ontwerpen van je eigen droomkeuken! Als je klaar bent met het ontwerp kun je het heel gemakkelijk downloaden, printen en meenemen naar de winkel. Scheelt een hoop tijd. 😉

Indeling

De indeling van de keuken is ook heel belangrijk. Eet je graag in de keuken, hoe groot is het gezin, kook je vaak met z’n tweeën; dit heeft allemaal invloed op de indeling van de keuken. Kies je voor een keuken in l-vorm, u-vorm of een kookeiland? Neem alle wensen mee bij het maken van deze keuze.

Koop je keuken in de sale

Als je dan toch een nieuwe keuken gaat aanschaffen, dan kun je dat het best doen in de sale. Vanaf vandaag start de FabrieksSale bij Keuken Kampioen en krijg je 25% korting op je nieuwe keuken en is de montage gratis. Een ander groot voordeel van het kopen van een keuken bij Keuken Kampioen, is dat deze heel snel kan worden geleverd en gemonteerd. En dat is heel uniek in deze keukenmarkt! Ze hebben namelijk een eigen fabriek en kunnen op deze manier precies in de gaten houden wat er van stap tot stap gebeurt. Bovendien zijn de mogelijkheden qua opstellingen en kleuren eindeloos.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keuken Kampioen.