100%NL Magazine Petsfriday

Huisdiereigenaren opgelet: Sla hier je Black Friday slag!

Sla je slag op 18 november, want dan is het Pets Friday bij Pets Place. Je ontvangt deze dag een flinke korting op meer dan 20.000 artikelen.

Black Friday

Het kan je niet ontgaan zijn; op 25 november is het Black Friday. Lijkt het jou ook zo fijn om de allerbeste producten voor je dier en tuin aan te schaffen met een flinke korting? Sla dan zeker je slag! Bij Pets Place is het vandaag, 18 november, al Pets Friday!

Korting op 20.000 artikelen

Op Pets Friday ontvangen Premiumleden 15% korting op meer dan 20.000 producten voor je dier en tuin. Een te gekke actie die je echt niet mag missen!

Pets Place Premium

Met Pets Place Premium word je op basis van je huisdier en interesses geholpen bij de zorg van jouw huisdier. Een gelukkig huisdier krijgt bijvoorbeeld de juiste voeding en voldoende beweging. Maar welke brokken zijn het beste voor jouw pup en wat is voldoende beweging? Deze keuzes zijn niet altijd even makkelijk. Word lid van Pets Place Premium en ontvang daardoor op Pets Friday 15% korting bij Pets Place!

Voordelen van Pets Place Premium

Voor slechts 10 euro per 12 maanden ontvang je persoonlijke aanbiedingen, relevante info voor jouw huisdier op het juiste moment én profiteer je ook nog eens standaard van 5% korting op meer dan 20.000 artikelen. Zo profiteer je ook na Pets Friday van de beste deals!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place