100%NL Magazine schoonmaaktip Numatic
Delen

Déze geweldige schoonmaaktip zou iedereen moeten weten!

Voor je jezelf weer helemaal oppept voor een grote schoonmaak: houd deze tip zeker in gedachten!

Rust, Reinheid en Regelmaat

Decennia lang is het al een begrip: Rust, Reinheid en Regelmaat. Wij zoomen even in op de nummer twee: Reinheid. Voor sommigen is schoonmaken een therapeutische bezigheid waar het voor anderen misschien een vreselijke dagtaak is.

Het schoon houden van je woning zorgt niet alleen voor een aantrekkelijk en gastvrij huis, maar het draagt ook bij aan de algemene gezondheid. Regelmatig schoonmaken zorgt er namelijk voor dat de schadelijke deeltjes van stof en bacteriën worden verminderd, wat weer bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit.

Schoonmaaktip

Als je denkt aan schoonmaakspullen komt de stofzuiger waarschijnlijk als eerste in je op. En dat is niet zo gek, want de stofzuiger is onmisbaar in je woning. Een stofzuiger is effectief, maakt snel schoon, ligt lekker in de hand en zorgt voor een diepgaande reiniging. De stofzuiger is niet zomaar een apparaat, het is een onmisbaar product dat bijdraagt aan een gezonder, schoner en mooier huis.

En nu we het toch over stofzuigers hebben willen we jullie gelijk kennis laten maken met George!

George

Stel je een superheld voor, niet in een flitsend pak, maar altijd klaar om in actie te komen tegen stof en vuil. Dat is George! Of het nu gaat om het verslinden van de overgebleven kruimels of het laten verdwijnen van pluizige haarballen van je tapijt: George gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Door zijn veelzijdigheid is George de perfecte man voor iedere klus. George is namelijk niet alleen in te zetten voor tapijtreiniging, ook voor harde vloeren is George perfect! Door de meegeleverde accessoires komt George in alle kleine hoekjes en lastige plekjes en krijg vuil geen kans!

George is dé “alles in één familievriend”. Stofzuigen, harde vloeren schrobben en drogen, tapijt reinigen, bekleding reinigen, gootsteen ontstoppen, geen klus is te gek voor George! De nieuwe generatie George is voorzien van een comfortabele handgreep om het legen van de 15 liter ketel te vergemakkelijken. Door de extra brede wielbasis is er aan de achterzijde plaats voor het meenemen van vier accessoires.

Kan je het niet afwachten om George in het echte leven te ontmoeten en om hem in te zetten in het dagelijks leven? Ga dan naar deze website voor meer informatie!

100%NL Magazine schoonmaaktip George

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Numatic

Delen