100%NL Magazine autorijden

Dít zegt je sterrenbeeld over je rijgedrag!

Je hebt mensen die de auto netjes in 1 mooie draai inparkeren en je hebt mensen die brokken maken aan 5 verschillende auto’s voordat ze eens in een vak staan. Herken jij jezelf in die laatste? Dan ben je waarschijnlijk een stier! Volgens de Britse astrologe Debby Frank zegt je sterrenbeeld iets over je rijgedrag.

Terwijl stieren hele slechte chauffeurs zijn, behoren tweelingen tot de meest rustige en betrouwbare bestuurders van de weg. Ben jij benieuwd naar het rijgedrag van jouw sterrenbeeld? Lees het hieronder!

Waterman

(20 januari tot 18 februari)

Watermannen houden wel van een drankje en zullen nooit en te nimmer zich aanbieden om de BOB te zijn. Ook staan watermannen erom bekend dat ze hun rijexamen zeker niet in een keer halen. Bovendien wassen ze hun auto nooit en bezitten ze vaak over hele rare kleuren auto’s.

Vissen

(19 februari tot 20 maart)

Vissen zijn echte snelheidsduivels. Ze houden van snelle auto’s met veel pk. Ook zijn ze erg schoon en wassen ze vaak hun auto.

Ram

(21 maart tot 19 april)

Pas op voor een Ram in het verkeer, want deze mensen zijn de meest asociale bestuurders. Hoewel mensen met dit sterrenbeeld hun auto het liefst een bijnaam geven, zijn ze toch niet heel voorzichtig met hun auto. Doordat ze de auto vaak vergeten op slot te doen, wordt de auto van een Ram het vaakst gestolen.

Stier

(20 april tot 20 mei)

Tja. Een Stier kan beter niet de weg op gaan. Naast dat ze niet kunnen inparkeren denken ze ook helemaal niet vooruit en maken ze de meeste ongelukken. De bijrijdersstoel is een betere plek voor een Stier!

Tweelingen

(21 mei tot 20 juni)

Tweelingen behoren tot een van de beste chauffeurs in het verkeer. Vaak halen ze in een keer hun rijbewijs en zijn het rustige bestuurders. In tegenstelling tot een Waterman, zijn Tweelingen geen liefhebbers van alcohol. Ze zijn GRAAG de BOB!

Kreeft

(21 juni tot 22 juli)

Krijg je een auto niet in het parkeervak? Raadpleeg dan een Kreeft! Kreeften zijn over het algemeen het best in inparkeren. Daarnaast zijn ze heel kalm en voorzichtig op de weg.

Leeuw

(23 juli tot 22 augustus)

Scheurt er een auto met 200 kilometer per uur langs je op de snelweg? Dan is dat vast en zeker een Leeuw. Leeuwen beschouwen zich als hele goede bestuurders en dat willen ze ook graag laten zien aan de wereld. Daarom rijden ze vaak te hard.

Maagd

(23 augustus tot 22 september)

Maagden zijn werkelijk dol op autorijden. Hoewel ze graag in een auto zitten, prefereren ze een praktische auto in plaats van een luxe variant. Je ziet ze ook vaak in een elektrische auto rijden.

Weegschaal

(23 september tot 22 oktober)

Weegschalen lijken misschien heel rustig in het verkeer, maar wacht maar tot iemand ze in de weg zit. Dan worden ze furieus! Stap dus vooral niet naast een Weegschaal in de auto; schijn bedriegt namelijk…

Schorpioen

(23 oktober tot 21 november)

Schorpioenen zijn een liefhebber van tweedehandsauto’s. Ze hebben weinig schade en behoren tot een van de voorzichtigste rijders in het verkeer.

Boogschutter

(22 november tot 21 december)

Een bestuurder die werkelijk iedereen voor laat in het verkeer? Dat kan niet anders dan dat het een Boogschutter is. Boogschutters zijn heel relaxed en zullen nooit vergeten hun auto op slot te doen.

Steenbok

(21 december tot 19 januari)

Steenbokken staan niet bekend om hun milieubewustheid in het verkeer. Daarentegen rijden ze wel heel voorzichtig en zullen ze nooit te hard rijden!