100%NL Magazine Superunie
Delen

Superbespaarder Maggy: ‘Déze fantastische bespaartip moet iedereen weten!’

Met de torenhoge prijzen van tegenwoordig, moet iedereen een beetje op zijn centen letten. Maggy doet al weken boodschappen met een lach op haar gezicht, want zij heeft dé bespaartip ontdekt.

Torenhoge prijzen

De energieprijzen én winkelprijzen gaan al maanden door het dak en het lijkt alleen nog maar extremer te worden. Voor alleenstaande ouders, maar ook voor grotere gezinnen wordt het steeds moeilijk om alles te kunnen blijven betalen. ‘Enkele maanden geleden hadden wij niet kunnen bedenken dat ook wij het zwaar zouden krijgen wat betreft de kosten van energie en boodschappen. Wij hebben een gezin van 5, wonen in een rijtjeshuis en leven heel normaal, maar toch raakten mijn man en ik vorige maand in paniek’, vertelt Maggy eerlijk.

Besparen

De meeste mensen proberen in de tijd van nu te besparen, maar veel mensen weten niet waar zij moeten beginnen. ‘Wij doen geen gekke dingen en proberen normaal, maar toch gezond te eten. De prijs van mijn wekelijkse boodschappentas is bijna verdubbeld, dus mijn man en ik kwamen er snel achter dat wij daar op moesten besparen. Ik ging eens kijken naar de merken en zag dat al onze producten van A-merken waren. Ik ben gelijk naar de supermarkt gereden en heb wat nieuwe producten getest, om te kijken of ik qua smaak veel verschil proefde. Mijn nieuw gekochte boodschappen waren voornamelijk van het merk g’woon. De prijs beviel mij in ieder geval enorm, want bij het afrekenen van een volle boodschappentas, schrok ik voor het eerst niet van de prijs.’

g’woon

‘Nadat ik met de nieuwe boodschappen had gekookt en nadat ik het eten proefde, viel mij iets op: ikzelf, maar vooral de rest van mijn gezin, proefde geen verschil. Ik vroeg nog voorzichtig ‘Wat vinden jullie van het eten?’ en daarop kreeg ik veel complimenten en lachende gezichten terug. Mijn man en ik hebben de bonnetjes naast elkaar gelegd en waren het snel met elkaar eens: g’woon wordt ons nieuwe merk. Ik loop al weken met een glimlach door de supermarkt en niet omdat ik boodschappen doen zo’n feestje vindt, maar omdat ik weet dat de prijs op mijn bonnetje weer zoals vanouds is en we ook nog lekker eten. Doe maar g’woon, dan krijg je altijd een goede prijs én kwaliteit.

Benieuwd naar de producten van g’woon? Je vindt ze onder deze link. 

Bron en Beeld: In samenwerking met g'woon

Delen