100%NL Magazine Lebara voetbal
Delen

Zó belangrijk is teamsport voor de ontwikkeling van kinderen!

Samen bellen, appen en met elkaar online zijn, is superbelangrijk. Maar samenzijn en samen sporten is nog veel belangrijker. Daarom is Lebara partner van de Johan Cruyff Foundation. Om kinderen en jongeren nog meer met elkaar te verbinden door sport en beweging. Logisch.

Voor wie sport niet vanzelfsprekend is

De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt al jaren wereldwijd sport- en speltrajecten, met een focus op kinderen en jongeren voor wie sport niet zomaar vanzelfsprekend is. Dat doen ze met sportprojecten voor kinderen met een handicap, door het inrichten van de sportieve buitenruimte in aandachtsgebieden (misschien heb je wel eens een van de Cruyff Courts gezien in jouw buurt), en maatschappelijke sportprogramma’s. Elke week brengt de Johan Cruyff Foundation zo wereldwijd duizenden kinderen vooruit door beweging.

Lebara helpt mee

Daar draagt Lebara graag aan bij. Bijvoorbeeld door leuke sportactiviteiten te ontwikkelen, zoals het populaire ‘MBeetje scoren’. Op zo’n evenement schieten kinderen op Cruyff Courts in heel het land een bal in het juiste gat om data voor hun telefoon te verdienen. Met deze data kunnen ze vervolgens hun wereldgoal op TikTok delen. Ook leuk: regelmatig trapt een bekende straat- of profvoetballer met ze mee. En dat zorgt voor veel gelach, plezier én gezonde spanning. En misschien wel het begin van de ultieme vrij-traptechniek van een toekomstig voetbaltalent.

100%NL Magazine Lebara voetbal

Ruimte voor ontwikkeling

Zo creëert de Johan Cruyff Foundation ruimte voor kinderen en jongeren. Ruimte om zich te kunnen ontwikkelen, ruimte om nieuwe vrienden te maken én ruimte om hun fysieke en mentale gezondheid te kunnen verbeteren.

Doe mee!

Wil jij ook iets doen om de Johan Cruyff Foundation te steunen? Er zijn verschillende manieren waarop je kunt bijdragen. Kijk hier wat je kunt doen om te helpen. Want samen de wereld een stukje mooier maken is veel leuker dan staren naar je scherm. Logisch.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lebara

Delen