100%NL Magazine Stichting ALS

Steun het goede doel en doe mee met de Toer voor ALS – Home Edition!

De ziekte ALS is één van de meest ernstige aandoeningen van het zenuwstelsel en op dit moment overleeft geen enkele patiënt de diagnose. Om een medicijn te vinden voor deze verschrikkelijke ziekte is geld nodig, veel geld. Doe daarom mee met de Toer voor ALS - Home Edition, van zondag 11 oktober t/m zondag 8 november.

Nog nooit is het zo belangrijk geweest om geld in te zamelen voor Stichting ALS, want door de uitbraak van het coronavirus zijn veel fondsenwervende evenementen afgelast. Hierdoor is er veel geld voor onderzoek naar ALS misgelopen.

Maar jij kunt helpen! Van zondag 11 oktober t/m zondag 8 november vindt de Tour voor ALS – Home Edition plaats. Met jouw sportieve actie kun jij een steentje bijdragen aan de strijd tegen ALS. Of je nu gaat hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken, toerfietsen of handbiken; alles kan! Stichting ALS Nederland daagt je uit om in 4 weken tijd zoveel mogelijk meters af te leggen en je door vrienden, familie en collega’s te laten sponsoren voor jouw sportieve prestatie.

Doe jij ook mee? Ga voor meer informatie en jouw aanmelding naar www.toervoorals.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stichting ALS