100%NL Magazine Upstairs
Delen

Dit is waarom je nú je trap zou moeten renoveren

Is jouw trap ook nodig toe aan een renovatie? Wacht dan niet langer en neem contact op met Upstairs!

De trap

De trap: hij is onmisbaar in iedere woning, maar wordt vaak onderschat in zijn belangrijkheid. Want zonder trap zou je niet naar boven en beneden kunnen. De trap is misschien wel het meest gebruikte meubelstuk in je hele woning, dus waarom tonen we de trap niet wat extra liefde?

Toe aan een renovatie?

Als je het ons vraagt is de trap het ondergeschoven kindje van iedere woning, en dat hoeft helemaal niet zo te zijn. De trap wordt vaak verwaarloosd of als laatste aangepakt, en dat is zonde. Want juist van je trap kan je een echte eyecatcher maken of de toon zetten voor de rest van je interieur.

Ben je dit artikel aan het lezen en denk je nu bij jezelf: mijn trap kan ook wel een renovatie gebruiken? Dan is dit het teken om niet langer te wachten! Voor de allerbeste en mooiste traprenovaties ben je bij Upstairs aan het juiste adres.

Upstairs

Waarom kiezen voor Upstairs? Met een traprenovatie van Upstairs kies je voor een duurzame investering waar je eidere dag van kan genieten. De vakmensen van Upstairs hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van traprenovatie. Door de Upstairs Original toplaag wordt de kwaliteit van je trap gewaarborgd. Zo zijn de tredes kras- en slijtvast én is de trap na de renovatie direct klaar voor gebruik. Ideaal toch?

En extra leuk: als jij nú kennis maakt met Upstairs ontvang je gratis LED-verlichting in je trap! LED-verlichting is super energiezuinig en gaat jarenlang mee. Bovendien wordt de LED-verlichting in de overzettreden weggewerkt, waardoor je de verlichting niet ziet als deze uit is. De verlichting is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening, zo bepaal je zelf wanneer je de verlichting aan- en uitzet. Met de LED-verlichting geef je je trap nóg een stukje meer stralen! 😉

Wil jij profiteren van deze geweldige actie? Maak dan snel kennis met Upstairs!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Upstairs

Delen