100%NL Magazine Lindt

Last van stress? Met deze simpele (en lekkere) truc heb jij een momentje voor jezelf

We zijn met z'n allen druk aan het werk, voor het gezin aan het zorgen of aan het sporten, en een momentje voor jezelf schiet er dan vaak even bij in. Maar wij hebben dé truc voor je om een momentje voor jezelf te grijpen, te benutten én om van te genieten.

Een momentje voor jezelf

Soms zit er te weinig tijd in een dag en ren je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat van hot naar her. Vooral dan is het heerlijk om thuis te komen. Ga lekker op de bank zitten, kussentje in je rug, deken over je heen, de kaarsen aan. Heel even helemaal niets doen. Dit optimale genietmoment maak je helemaal af met de heerlijke chocolade van LINDOR. Genieten gegarandeerd!

Eerlijk alles delen?

In alle hectiek van de maand december, is het belangrijk dat jij af en toe even aan jezelf denkt. En ach, als je ze toch in huis hebt, kun je jouw dierbaren aan het eind van een mooi diner, misschien ook een keer van jouw moment laten meegenieten…

Pure gelukzaligheid

LINDOR Cornet Bonbons hebben en perfecte ronde laag chocolade met daarin een onweerstaanbaar zacht smeltende vulling. De bonbons worden gemaakt door de Lindt Meester Chocolatiers van de fijnste cacao, die op een unieke manier geroosterd en vermalen wordt.

Veel te kiezen

In de Lindt LINDOR Cornet Assorted zitten vier verschillende bonbons in de smaken Melkchocolade, Melk met Hazelnoot, Witte en Extra donkere chocolade bonbons. Maar je kunt ook kiezen ui tonder andere Salted Caramel, Pistache, Aardbei en Stracciatella. Allemaal met die heerlijk zachte vulling. Allemaal onweerstaanbaar lekker!

Bestel nu jouw favoriete smaken op lindt.com!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lindt