100%NL Magazine Upstairs

Door déze kleine ruimte te vernieuwen geef je je hele woning een upgrade!

Wist jij dat je door je trap te vernieuwen je hele woning een upgrade geeft?

De trap

De trap wordt intensief gebruikt, ligt vaak centraal in de ruimte en springt altijd in het oog. Juist daarom verdient hij meer dan alleen een praktische en kwalitatieve traprenovatie. Het verdient aandacht. Met Upstairs heb je een trap voor het leven!

Een trap waar je nooit meer naar om hoeft te kijken, maar waar je graag naar kijkt omdat hij zo mooi is en opgaat in het interieur. Door gebruik te maken van overzettreden, kun je de trap aan iedere woonstijl aanpassen.

Hoofdzaak

We beleven meer op de trap dan we denken. Naast alle keren dat je wellicht gedachteloos van boven naar beneden loopt of andersom. Denk aan de eerste keer dat je kleintje zelf omhoog klimt, het moment dat de bruid van de trap komt of die keren dat je boven of onderen wat vergeten bent. De trap wordt intensief gebruikt en dat vraagt om kwaliteit. En aandacht.

Sterk & Slipvrij

Upstairs is dé nummer 1 en uitvinder van het trede-over-trede systeem. Sinds 1997 zijn al meer dan 80.000 trappen onder handen genomen. De overzettreden zijn afgewerkt met een kras- en slijtvaste toplaag. Deze zorgt er niet alleen voor dat de trap jarenlang meegaat, maar ook voor extra veiligheid dankzij de unieke antisliplaag.

Ook je droomtrap realiseren?

Een trap van leer, staal of in een hout- of marmerlook. Er zijn diverse bekledingen, verlichtingen en leuningen. Kijk voor meer informatie op upstairs.com.

100%NL Magazine Upstairs

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Upstairs