100%NL Magazine Bison vocht in huis
Delen

Vocht in huis heeft vele nadelen: zó bestrijd je het!

Het koelt af buiten en de warme truien kunnen uit de kast. Dat klinkt als de herfst! Nu de temperatuur daalt, doen we er alles aan om het onszelf zo comfortabel mogelijk te maken. Klinkt heerlijk, maar door het dichthouden van alle ramen en deuren kan de luchtvochtigheid in huis verhogen. Wanneer er teveel vocht in huis is kan dit op termijn problemen veroorzaken. Niet alleen voor je huis, maar ook voor je gezondheid. Het is daarom belangrijk om (teveel) vocht in huis te voorkomen om zo een gezonde vochtbalans in huis te creëren.

Vocht voorkomen en bestrijden

Huizen zijn steeds beter geïsoleerd, en regelmatig is er te weinig ventilatie is. Hierdoor raakt de vochtbalans verstoord. Wanneer vochtproblemen ontstaan van binnenuit, door waterdamp, dan kun je makkelijk zelf een combinatie van dingen doen om de vochtbalans in huis te verbeteren.

Dit kun je doen om vocht in je huis te voorkomen:

  • Zorg voor een goede ventilatie
  • Beperk zo veel mogelijk de vochtproductie in huis
  • Koop en plaats een Bison Vochtvreter®

De Bison Vochtvreter® draagt bij aan een goede vochtbalans in huis en bestrijdt vocht in onder andere kelders, meterkasten, garages en caravans. Maar komt ook van pas in leefruimtes als de slaapkamer, de keuken, de woonkamer, het toilet en de badkamer.

 

100%NL Magazine Bison Vochtvreter

Zo helpt de Bison Vochtvreter® tegen overtollig vocht

In de Bison Vochtvreter zit een Vochtmagneet die het overtollige vocht uit de lucht vangt. Binnen 24 uur behaal je al resultaat. Na verloop van tijd (2-3 maanden) zal de magneet volledig oplossen en vult de bak zich met water. Als de vochtmagneet helemaal is opgelost kan de bak geleegd worden. De navulling van een nieuwe Vochtmagneet in neutrale geur of lavendelgeur zorgt ervoor dat de Vochtvreter zijn werk weer doet.

Eigenschappen Bison Vochtvreter®:

  • Ultra absorberende magneet
  • Resultaat in 1 dag
  • 2- 3 maanden werking
  • Schoon, makkelijk en snel in gebruik

100%NL Magazine Bison Vochtvreter

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bison

Delen