100%NL Magazine Foto strand of deur

Wat zie jij: een foto van een deur of van een strand?

Ken je hem nog? De discussie over de jurk; is 'ie zwart met blauw of juist wit met goud? Het leek wel of iedereen met die vraag bezig was. Nu is er weer een nieuw mysterie.

Het gaat om deze foto volgende foto die ene Rebecca Reilly op Twitter plaatste. Als je de foto verticaal bekijkt, lijkt het op een deur, maar als je je hoofd draait lijkt het juist op een strand. Zoals je vast zult begrijpen ontstond er een discussie over op Twitter.

https://twitter.com/rebeccareilly__/status/1033126151458353152?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1033126151458353152&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.100pmagazine.nl%2Fnieuws%2Falgemeen%2Ffoto-deur-strand%2F

Rebecca plaatste een poll op Twitter en hieruit bleek dat de meeste mensen dachten dat het om een deur ging. De donkere schaduw van de lucht was immers te overtuigend én er waren geen mensen te zien op het strand.
Even later postte Rebecca nóg een foto op Twitter; dezelfde foto, maar dan met mensen op het strand. Volgens Rebecca was het toch écht een strand en had zij de mensen weg gephotoshopt, zodat het moeilijker was om het te raden. Echter waren de mensen niet overtuigd en hadden zij toch nog hun twijfels. Waar zijn de badhanddoeken op het strand? En als je heel erg inzoomt lijken de mensen erop gephotoshopt, schrijven zij op Twitter. Rebecca zelf heeft niet meer gereageerd, dus wij zullen nu voor eeuwig met dit mysterie moeten leven… 😉

Wat denk jij wat het is? Laat het ons weten onder het Facebook.

Bron: Newsmonkey | Beeld: Twitter