100%NL Magazine waterkoker hotelkamer

GADVER: Dit is waarom je nóóit de waterkoker op je hotelkamer zou moeten gebruiken

Gebruik jij altijd de waterkoker op je hotelkamer? Na het lezen van dit artikel is dat verleden tijd...

Hotelkamer

Stel je voor: een oase van luxe en comfort, waar elke zorg vervaagt en je jezelf volledig kunt onderdompelen in het vakantiegevoel. Nu de vakantie in volle gang is vertrekken veel Nederlanders om te gaan genieten van een overheerlijk verblijf. En daar hoort natuurlijk ook de perfecte hotelkamer bij!

Waterkoker

De faciliteiten op een hotelkamer zijn als kleine cadeautjes die je vakantie net dat beetje éxtra geven. Slaap heerlijk uit in een lekker groot bed, geniet urenlang van dat warme bad en geniet van het uitzicht.

Veel hotelgasten beginnen de dag met een lekker kopje koffie of thee, vers gezet op de hotelkamer. Daarvoor wordt de waterkoker gebruikt. De kans is heel groot dat jij dat ook wel eens hebt gedaan. Heerlijk toch? Zou je denken…

Onze nekharen gingen rechtop staan toen wij onderstaande video voorbij zagen komen. Waarom? Bekijk de video zelf maar… Wij gebruiken in ieder geval nóóit meer de waterkoker in een hotelkamer. IEUW!

@bimsdepodcast

Een van de belangrijkere lessen uit de Bims Luister nu ‘S2E27: Class(room) service’ op Podimo 🎧 #bims #edson #soundos #quinty #podcast #tonnymedia #fyp

♬ origineel geluid – BIMS de Podcast

Bron: TikTok, Beeld: iStock