100%NL Magazine IWR
Delen

Dít bekende wellnessresort bezoek jij nu met torenhoge kortingen

Zin om er een dagje op uit te gaan en toe aan wat ontspanning? Bij dit bekende wellnessresort kom jij volledig tot rust en geniet je van de beste wellnessfaciliteiten.

Ultieme ontspanning

Voor ultieme ontspanning hoef je niet per sé naar een warm, ver land te vliegen. Dat bewijst wellnessresort Zwaluwhoeve. Dit is één van de bekendste wellnessresorts in Nederland en niet zonder reden. Je komt er door alle faciliteiten die zij bieden écht tot rust en je keert weer terug naar huis met een uitgerust gevoel, alsof je net terug van vakantie komt.

Faciliteiten

Dit mooie wellnessresort is deels gevestigd in een authentieke, sfeervolle boerderij met rondom een hele mooie, grote tuin. Je vindt er veel wellnessfaciliteiten en niet onbelangrijk: er hangt in het hele resort een gemoedelijke sfeer.

Kom volledig tot rust in de Noorderlichtsauna en Thuja sauna, of maak gezellig een praatje in de Praatsauna. Geniet vervolgens van ontspanning in het kruidenbad, of het warme zoutwaterbad en neem daarna plaats in het selfservice restaurant. Hier eet je heerlijke gerechten die de koks met veel liefde bereiden.

100%NL Magazine IWR

Bezoek jij de sauna liever in badkleding? Dat is geen probleem, want Zwaluwhoeve organiseert iedere dinsdag en donderdag een badkledingdag en in het weekend is er ook altijd één badkledingdag. Dit is de ene week op zaterdag en de andere week op zondag.

Hoge kortingen en te gekke acties

Ben jij toe aan wat ontspanning en zie je het wel zitten om alleen, of samen met je partner of goede vriend wellnessresort Zwaluwhoeve te bezoeken? Dan hebben wij goed nieuws, want via sauna.nl scoor je de beste acties met de hoogste kortingen. Dit mag je echt niet missen!

Benieuwd naar de acties bij Zwaluwhoeve? Klik dan op deze link.

100%NL Magazine IWR

Bron en Beeld: In samenwerking met IWR

Delen