100%NL Magazine vegan handdoeken
Delen

WOW! Deze handdoeken zijn veganistisch!

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die er voor kiezen vegetarisch of zelfs veganistisch door het leven te gaan, en badstoffenfabrikant Vossen speelt daar goed op in! Want ze maken nu ook veganistische handdoeken!

Veganisten eten en drinken geen producten die afgeleid zijn van dieren. Ze eten dus geen vlees, geen vis, geen zuivel, geen eieren en ook bijvoorbeeld geen honing. Ze dragen ook geen kleding of schoeisel waar dierlijke producten als wol, zijde en leer in verwerkt zijn. En vanaf nu hoef je al veganist ook geen handdoeken meer te gebruiken waar sporen van dierlijke producten in zijn verwerkt. Je droogt je vanaf nu namelijk lekker af met een vegan handoek!

Diervriendelijk

Het is wereldwijd de eerste keer dat er een 100% gecertificeerde Vegan handdoekenserie op de markt is gebracht. Bij de productie van deze serie worden gegarandeerd geen producten en/of toevoegingen gebruikt, die afkomstig zijn van dieren. Zelfs bij de hulpstoffen (zoals verfstoffen en zachtmakers) worden geen producten gebruikt die afkomstig zijn van dieren. Sterker nog, dat geldt ook voor verpakkingsmateriaal en labels!  Alles aan deze handdoeken is volkomen diervriendelijk! 

Wil jij leven op de vegan-manier of producten steunen die geen dierproducten bevatten? Let dan op het Vegan keurmerk, dat staat voor de drie waarden: diervriendelijk, milieu en gezondheid!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bonna Benelux

Delen