ZIEN: Kruimeltje en de strijd om de goudmijn!

ZIEN: Kruimeltje en de strijd om de goudmijn!

Kruimeltje krijgt een vervolg! De oude Kruimeltje-film is een van de grootste Nederlandse bioscoop hits van de afgelopen jaren. Kruimeltje trok in de kerstvakantie van 1999 maar liefst 1.2 miljoen bezoekers aan!

Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn!

In Kruimeltje. De Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn, het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Kruimeltje en zijn grote vriend Moor besluiten om weg te lopen. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

Win kaarten!

Moor, de hond van Kruimeltje, geniet in deze film van de lekkere en verantwoorde voeding en snacks van Vitakraft. Door het aankopen van Vitakraft producten maak jij kans om begin volgend jaar gratis naar deze film te gaan! Lijkt jou dat nou leuk? Houd dan de social mediakanalen van Vitakraft in de gaten voor meer informatie.

Kruimeltje en De Strijd om de Goudmijn draait vanaf 5 februari 2020 in de Nederlandse bioscoop.

Bron: Vitakraft | Beeld: Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn