Achter de schermen

Kijkje bij de opening Jeans Centre Utrecht

Vanochtend is een splinternieuwe Jeans Centre winkel geopend in het vernieuwde Hoog Catharijne in Utrecht! Na een jeans experience werd de jeans met de Japanse techniek Sashiko gepersonaliseerd. Hoe cool?!

Het stoere en authentieke van het merk Jeans Centre zie je terug in Utrecht terug in het hout en staal van het interieur en de denim gerelateerde accessoires. Bijzonder aan dit concept zijn vooral de service aspecten. Buiten een koffiebar, waar klanten altijd kunnen genieten van heerlijke cappuccino’s of juist van sterke espresso’s, kan de klant een jeans direct gratis korter laten maken via de coupeuse service in de winkel. Bij de grote jeanswand wordt de klant geholpen door vakkundige medewerkers om de juiste fit en maat te vinden. Als deze niet op voorraad is, kan de klant het artikel gratis thuisgestuurd krijgen.

Jeans Centre heeft bijna 100 winkels in Nederland en een webshop. Zij staan bekend om hun jeansspecialisme en goede service. Bij Jeans Centre kun je terecht voor jeans en fashion voor dames en heren van diverse merken, zoals Garcia Jeans, Rockford, Mills, Image, Wrangler, LTB, Chief, Pilot en Cars. Tijdens de opening is ook hun nieuwe merk Tripper geintroduceerd, die bij veel mensen bekend is van de campagne 'Stretch your horizon'. De collectie van Tripper bestaat uit mooie kwaliteitsjeans met een comfortabele fit. 

Actie!
Speciaal voor de nieuwe winkel in Utrecht heeft Jeans Centre een unieke openingsactie. Vanaf woensdag 5 april tot en met zondag 9 april krijgt men 20% korting op de gehele collectie. Daarnaast kan men direct de nieuw gekocht jeans personaliseren met initialen, door middel van Sashiko stitching, een speciale Japanse manier van stikken. Waar wacht je nog op?

Kijk voor meer informtie op www.jeanscentre.nl

 

  


Gewoon het leukste blad van Nederland