Achter de schermen

Redactiediner bij 't Zusje

Gistermiddag liep het hele kantoor van 100%NL Magazine vroeger leeg dan normaal. Wij vertrokken met maar liefst 8 meiden naar Zaltbommel voor een gezellig diner met de redactie. Wij waren uitgenodigd om het tapasconcept 't Zusje te testen en dat doen wij natuurlijk maar al te graag :-) 

Het concept van 't Zusje is een vernieuwend all you can eat concept. Voor € 27,80 per persoon mag je onbeperkt bestellen van de kaart. Per ronde mag je 2 gerechtjes bestellen, door ze aan te kruisen op een formulier. Het verschil met andere restaurants met zo'n concept is dat dineren bij 't Zusje avondvullend is en andere restaurants met zo'n concept een tijdslimiet van 2 uur o.i.d. hanteren. Daarnaast is het dessert ook inbegrepen bij de prijs, wat vaak bij andere concepten niet het geval is. Bij het lezen van de menukaart wilde je eigenlijk alles proberen; echt álles klonk lekker, maar ook net even anders dan normaal. En dat was gelukkig ook zo! Favoriet was het in spek gebakken geitenkaasje met honing-tijmsaus en gegrilde coquille met risotto en kerriesaus. Bij het dessert ging iedereen massaal voor de Pavlova (een soort eiwittaartje) met Griekse yoghurt en verse aardbeien, mmm! Wij hadden 2 'lastige' klanten, in verband met zwangerschap en allergie, maar hier werd heel goed rekening mee gehouden, door middel van een persoonlijk menu. 

Opvallend was dat het hele restaurant, waar meer dan 150 gasten per avond kunnen dineren, helemaal vol zat op een woensdagavond. De bediening vertelde ook dat ze met kerst al vol zaten (!). En dat begin juni! Dus mocht je zin hebben in een gezellig avondje met je vriend(inn)en, familie of partner én nieuwschierig zijn geworden; reserveer dan op tijd!


Gewoon het leukste blad van Nederland