Betekent déze actie het einde van André en Sarah?

Betekent déze actie het einde van André en Sarah?

Laten André en Sarah met deze actie weten dat het over is tussen de twee?

André Hazes en Sarah van Soelen

Ze zijn misschien wel het meest besproken koppel van afgelopen jaar: André Hazes en Sarah van Soelen. Sinds het bekend werd dat de twee een setje zijn barstte het mediacircus los. Ook André en Sarah deden daar vrolijk aan mee.

Het stel was zó gelukkig samen, en dus werd alles met de buitenwereld gedeeld. Vele tripjes en vakanties samen weg volgde en er werden zelfs speciale tattoos gezet.

Breuk?

Het leek allemaal zo mooi, toch zijn er sinds oktober 2021 scheurtjes gekomen in de relatie. André houdt een volledige mediastilte en ook Sarah hield ook haar lippen op elkaar. Tot vorige week, toen liet Sarah vanuit haar kant weten hoe de vork in de steel zit.

Zo schrijft ze: ‘We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet. André woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.’

Actie op Instagram

Shownieuws kwam er vanochtend achter dat André al zijn foto’s samen met Sarah er af heeft gehaald. En dat is frappant, want als we de woorden van Sarah moeten geloven hebben de twee een pauze. Sarah: ‘We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen. Hoelang die gaat duren, weten we niet.’

De romantische kiekjes stonden in eerste instantie vanochtend ook nog op het account van Sarah, maar de meeste foto’s zijn nu ook van haar account af, op een paar foto’s na.

Bron en Beeld: André Hazes