100%NL Magazine Alex van Keulen

Dit is het leuke gezin van Kopen Zonder Kijken-makelaar Alex van Keulen!

Alex van Keulen kennen we allemaal als makelaar van het immens populaire programma Kopen Zonder Kijken.

Alex van Keulen

Wie is toch die goedlachse makelaar in het populaire programma Kopen Zonder Kijken? Dat is Alex van Keulen!

Kopen Zonder Kijken

Iedere maandagavond zit Nederland massaal voor de buis van weer een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken. Want zal het team van Martijn Krabbé het deze keer opnieuw voor elkaar krijgen om een stel te verblijden met hun droomwoning?

Samen met Bob Sikkes zet makelaar Alex van Keulen zich helemaal in om een perfecte woning aan te kopen op de oververhitte woningmarkt. En dat levert soms stressvolle situaties op.

De fans van Alex kunnen heel blij zijn, want vol trots maakte Alex een paar weken geleden mee te doen aan een nieuw programma. Hij schreef hierover: ‘Welnu, ik mag het wereldkundig maken… U mag raden wie de makelaar zal zijn in dit programma…? Precies, wij dus. Vanuit mijn nieuw bedrijf ( tja, kon het niet laten…) Makelmere zullen wij de strijd aan gaan met een architect. Vinden wij de nieuwe droomwoning binnen drie maanden of blijven zij wonen en gaan zij verbouwen? Vandaag start dan de wedstrijd voor de eerste drie stellen.’

Wanneer het nieuwe programma Kopen of Slopen uitgezonden wordt is nog niet bekend.

Gezin

Alex is hartstikke actief op Facebook en deelt de leukste updates. Veel natuurlijk over zijn tv-programma’s en over huizen en heel soms over zijn gezin. Toch staat er wel een lieve foto op zijn Facebook van zijn vrouw en pleegkind, die zie je hier. Wat een leuk gezin heeft Alex!

Beeld: Instagram Alex van Keulen Makelaardij, Bron: Facebook Alex van Keulen