Uitjes & Reizen

Deze 3 dingen kun je beter niet doen op het vliegveld

Is jouw vliegreis al geboekt? Of ga je binnenkort al op vakantie? Let dan goed op dat je deze dingen niet doet op het vliegveld. 

1. Wissel geen geld

Wanneer je in een land komt met een andere valuta is het vaak je eerste handeling; geld wisselen. Maar dit kun je beter niet op het vliegveld doen. Vaak is de koers op vliegvelden ongunstig en worden hoge fees gerekend. Je kunt daarom beter pinnen 

2. Koop geen nekkussen

Een nekkussen kan heerlijk zijn wanneer je reist en is ook zeker aan te raden. Maar let erop dat je deze niet koopt op het vliegveld. Allereerst omdat ze dan vaak veel duurder zijn, maar vooral omdat het heel onhygienisch is! Heel veel mensen raken deze kussens namelijk aan of proberen hem even uit door hem in hun nek te leggen. Bah!  

3. Eet niet gezond

Het klinkt gek, maar als je op een vliegveld iets wilt eten, is fastfood de veiligste keuze. Wanneer je gezond voedsel, zoals bijvoorbeeld een salade of fruit uit is er namelijk een grotere kans om ziek te worden door bacterieën die in het voedsel zitten. Dit geldt ook voor voedsel dat al langere tijd op een toonbank staat. En ziek zijn tijdens je vlucht is natuurlijk súpervervelend. 

Bron: Jan Magazine, Money, Reader's Digest | Beeld: iStock.com


Gewoon het leukste blad van Nederland