Algemeen

5x speelgoed voor toekomstige muzieksterren

Later net zo muzikaal als papa of mama? Dan kan je niet vroeg genoeg beginnen. Hoe leuk is het om jouw kleintje zich zien uitleven op de muziek. Van drummer tot gitarist en van zanger tot muzikant. Met dit leuke speelgoed van Prénatal is jouw huis de komende tijd niet meer stil – de oordoppen zijn niet inbegrepen.

Speel een deuntje met deze vrolijke mondharmonica
Kinderen houden ervan om alles met hun mond te ontdekken. Met deze vrolijke Bumba mondharmonica kunnen ze op een leuke manier met hun mond muziek maken. Stof je eigen mondharmonica af en speel samen een deuntje met jouw kleintje. Breng hem naar je mond – en blazen maar!
Bumba mondharmonica,
7.99

Drum erop los met deze trommel
Pak de stokjes vast en lekker slaan! Trommel mee op de deuntjes van het Bumba circus. Een beetje muziek in huis fleurt elke woonkamer op, nietwaar? Ook handig om mee te nemen, de stokjes klem je zo aan de zijkanten.
Bumba trommel, 14.99

Swing mee met de light up music maker
Deze 2 in 1 music maken van PlayGro laat jouw baby meeswingen op twintig leuke deuntjes. Laat jouw kindje alle knoppen indrukken en luister wat er gebeurt. Voorlopig is jouw kindje nog niet uitgespeeld!
Playgro music maker, 16.99

Draai de knop en luister naar Jokies muziek!
Dit leuke tv’tje van Jokie maakt muziek als je aan de knop draait. Kijk wat er gebeurt op het scherm en luister ondertussen naar vrolijke melodietjes van Jokie op deze muziek tv.
Jokie muziek tv, 16.99

Kikker maakt muziek, knisper je mee?
In dit knisperboekje gaat Kikker samen met zijn vriendjes muziek maken. Met hun muziekinstrumenten maken ze het heel gezellig met z’n allen. Door mee te knisperen kan jouw kindje ook geluid maken.
Kikker knisperboekje, 6.95

Op zoek naar een leuk muzikaal kerstcadeau?
Maak nu gebruik van de speciale kortingsbon voor 15% korting op een speelgoedartikel naar keuze bij Prénatal. De bon kan nog tot 24 december worden ingeleverd in één van de winkels. Download
hier de bon.


Gewoon het leukste blad van Nederland