Algemeen

Zo bescherm jij jouw huisdier tegen vlooien en teken

Niets is er vervelender dan het ontdekken van vlooien, teken en ander ongedierte bij jouw huisdier. Haal daarom Ectoline Duo in huis! Hét middel dat jouw huisdier en directe leefomgeving beschermt tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting.

Ectoline Duo is een contactmiddel dat zich via de talg laag over het hele lichaam van de hond of kat verspreidt. Het biedt bescherming tegen vlooien tot 7 weken, tegen teken tot 4 weken en beschermt tot 12 weken tegen een ernstige vlooienbesmetting. Voor katten werkt Ectoline Duo tegen vlooien tot 5 weken, tegen teken tot 1 weken en beschermt het tot 12 weken tegen een ernstige vlooienbesmetting. Als de werking van de meeste vlooienmiddelen afneemt, overleven volwassen vlooien die zorgen voor een massale vermeerdering van het aantal eieren en het risico op herbesmetting.

Bekijk video 1 of video 2 over welke vlooienactiviteit er schuilt in laminaat of vloerbedekking.


Het gebruik van Ectoline Duo is veel effectiever.
De werking is zowel op het dier tegen volwassen vlooien, alsook in de leefomgeving. Door de aanpak tegen onvolwassen stadia als ook volwassen vlooien, wordt een ernstige herbesmetting voorkomen tot wel 12 weken lang.

Waarom Ectoline Duo?
Ectoline Duo is een zeer effectief diergeneesmiddel tegen vlooien en het voorkomen van een vlooienprobleem. Door de werking op het huisdier en in de directe leefomgeving ben je veel effectiever en dus sneller van een vlooienprobleem af. Je geeft je hond of kat de beste bescherming tegen vlooien (en teken).

Een verpakking Ectoline Duo bevat 2 pipetten waardoor het gunstig geprijsd is. Daarnaast zijn de pipetten van Ectoline Duo voorzien van het Drop-Stop systeem. Deze pipetten zorgen voor een optimale toediening, zonder het verlies van werkzame stof bij opening of toediening.

Ectoline Duo is te koop bij de betere dierenspeciaalzaak in Nederland. Kijk voor meer informatie op de website.


Gewoon het leukste blad van Nederland