Algemeen

Bezoek het originele LEGOLAND!®

In Zuid-Denemarken ligt het originele LEGOLAND®. Een themapark met meer dan 55 attracties, waanzinnige bouwwerken van in totaal 60 miljoen steentjes en het nieuwe themaland LEGO® NINJAGO, met als hoogtepunt de spectaculaire LEGO® NINJAGO™ - The Ride. 

Wij hebben nu een leuke aanbieding!

Tijdens het 4-daagse arrangement slaap je drie nachten (voor de prijs van twee!) in LEGOLAND® Holiday Village in Billund, op loopafstand van het park en naast Lalandia®, waar je kunt bowlen, zwemmen, schaatsen, skiën, dineren en veel meer. De thema's uit het LEGOLAND® park zijn doorgevoerd in de huisjes. Zo kun je slapen als een cowboy in de Wild West cottage, als heldhaftige Ninja in een Ninjago cottage, of ga je toch liever kamperen in een wijnvat? 

Het 4-daagse arrangement is inclusief: 

- 3x overnachtingen in een cottage in LEGOLAND® Holiday Village o.b.v. logies
- Gratis LEGO® cadeau t.w.v. € 69 per boeking
- Eén gratis LEGOLAND® Billund Resortpas t.w.v. € 79 per boeking, hiermee heb je onbeperkte toegang tot het LEGOLAND® park, Givskud Zoo, het suptropisch zwemparadijs Aquadome™ en de binnenspeeltuin Monky Tonky Land™ in het naastgelegen vakantiepark Lalandia®. 
- Be Happy Pas met korting op tal van attracties, winkels en horeca gelegenheden in de omliggende gemeenten inclusief Ribe Vikingecenter en Bridgewalking
- Speciaal voor 100%NL Magazine lezers: gratis bedlinnen

Boeken kan van 1 januari t/m 1 maart 2017. Kijk voor meer informatie, voorwaarden en boekingen op www.tui.nl/100pm!


Gewoon het leukste blad van Nederland