Algemeen

De Boer Zoekt Vrouw-boeren zijn bekend!

Dit jaar heeft een recordaantal boeren zich aangemeld voor het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. En de 10 boeren zijn geselecteerd en Boer Zoekt Vrouw geeft ons een sneak preview! 

De foto werd vandaag online geplaatst op de Facebookpagina van Boer Zoekt Vrouw. We moeten het nu nog alleen met hun achterkant doen, maar vanaf zondag 13 mei kunnen de liefdesbrieven gestuurd worden, want dan worden de boeren voorgesteld aan Nederland door Yvon Jaspers. Zij heeft er heel veel zin in: "Het is geweldig dat er meer dan 600 boeren ons het vertrouwen geven met hen op zoek te gaan naar de liefde. Dat is een prachtig compliment! Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven, maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen. Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen. Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!"

Een gevarieerd stel boeren! 

De leeftijd van de boeren is heel gevarieerd! Van halverwege de twintig tot 60 jaar oud. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. Maar hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: het is hun allergrootste wens om verliefd te worden. Een maatje te vinden om koffie mee te drinken, de dag mee door te nemen en oud mee te worden. Iemand met wie ze samen het erf af kunnen gaan en waar ze ’s ochtends naast wakker worden.

In het najaar kunnen we weer heerlijk op de bank kruipen en kijken naar het 10e seizoen van het superpopulaire programma. Wij kunnen het nú al niet afwachten!  Bron: KRO-NCRV | Beeldbron header: Linelle Deunk
Gewoon het leukste blad van Nederland