Algemeen

Bruna HiSchool, de plek voor alle schoolspullen

Het is ieder jaar een belangrijk moment, de start van een nieuw schooljaar. De vakantie lijkt al weer eeuwen geleden, boeken worden bezorgd of afgehaald en de laatste schoolspullen worden ingeslagen. Maar in welke stijl koop je jouw schoolspullen?

Schoolspullen in de stijl die bij je past
Bij Bruna vind je schoolspullen die je ‘gewoon’ nodig hebt, zoals passer, liniaal, geodriehoek en potloden. Maar je vindt er ook alle schoolspullen in verschillende stijlen. Ben je een Fashionista, Geek, Sporty, Power Girl of een Mr. Cool? Doe de stijltest op http://hischool.bruna.nl/ en je vindt de agenda, schooltas of het etui dat bij jou past! En door de checklist af te werken weet je zeker dat je goed voorbereid het nieuwe schooljaar in gaat.

Lach mee om grappige vlogs
Diverse vloggers, zoals MeisjeDjamila, Sjaak, Ties en Gio hebben al uitgezocht welke stijl van Bruna het beste bij ze past. Zo ging MeisjeDjamila samen met een aantal vrienden naar school om daar vijf gekke challenges uit te voeren. Om er achter te komen welke stijl het beste bij ze past, voerden ze geblinddoekt een sportieve challenge uit, deden de stoelendans, pakten ze schooltassen in met een handicap en deden ze een spellingswedstrijd waarbij een fout werd bestraft met een taart in het gezicht.

Begin het schooljaar als winnaar!
Wanneer je schoolspullen koopt bij Bruna, ontvang je nog tot en met 11 september een flyer met actiecode. Hiermee maak je iedere week kans op geweldige prijzen zoals een coole fiets en kaartjes voor verschillende pretparken. Het enige dat je er voor hoeft te doen is je in te schrijven voor de Bruna nieuwsbrief en jouw unieke actiecode in te vullen op www.bruna.nl/hischool-actie

Kom ook naar een van de Bruna Pop-up stores!
Bruna heeft in Utrecht (adres: Steenweg 29) en in Eindhoven (adres: Nieuwe Emmasingel 24) een pop up store geopend waar het breedste assortiment in schoolspullen en andere leuke gadgets te koop is. De pop up stores zijn geopend tot eind augustus.

Kijk voor meer informatie op www.bruna.nl/hischool

 


Gewoon het leukste blad van Nederland