Mooi & Mode

Bulbby bestaat 12,5 jaar!

Bulbby bestaat deze maand 12,5 jaar! Een tijd waarin Bulbby is gegroeid en veel ontwikkelingen heeft doorgemaakt.

12,5 jaar geleden…
Terug naar het begin. In 2004 vroegen twee moeders zich af waarom er zo weinig producten te koop waren die je zelf kon personaliseren. Er bleek een markt voor te zijn en als eerste in Nederland startte Bulbby een webshop in gepersonaliseerde producten voor baby’s en kinderen.

Bulbby 12,5 jaar later
12,5 jaar later is Bulbby uitgegroeid tot een grotere organisatie met 20 medewerkers, een magazijn van 500 m2 en is één van de voorlopers op gebied van nieuwe producten en techniek. Daarnaast richt Bulbby zich niet alleen meer op baby’s en kinderen, maar heeft juist ook veel nieuwe producten voor volwassenen. Bulbby verkoopt o.a. schooltassen met naam, kookschorten voor volwassenen en kinderen, baseball vesten met een stoere opdruk en bedtextiel. Bulbby bedrukt alle producten met een print, naam of tekst naar keuze. Je kunt dus
zelf mixen en matchen met vele kleuren en logo’s.

Het wordt steeds meer gewaardeerd om een eigen persoonlijk tintje aan een product te kunnen toevoegen. Vooral tijdens speciale momenten, zoals Koningsdag of Vaderdag en met Valentijnsdag is er extra behoefte een aan eigen ontworpen uniek product. Daarnaast is een persoonlijk cadeautje altijd het perfecte verjaardagscadeau!

Bulbby vernieuwt!
De afgelopen maanden is Bulbby druk bezig met het ontwerpen van nieuwe designs voor haar producten. Maar dat is niet het enige. Na 12,5 jaar vinden we het bij Bulbby tijd voor een verandering. Eind juni wordt de webshop van Bulbby volledig vernieuwd en zal deze beter aansluiten bij onze doelgroep van jong tot oud! Ben je benieuwd? In de bijlage is een sneak peak van onze nieuwe website te vinden. De eerste 12,5 jaar Bulbby waren een groot succes, op naar de 25 jaar!


Gewoon het leukste blad van Nederland