Algemeen

Carrièreswitch maken? Word bierproever bij Heineken

Goed nieuws voor bierliefhebbers. Heineken zoekt naar nieuwe mensen die tegen vergoeding hun product willen testen op smaak en kwaliteit. Naast dat je betaald bier mag proeven, wordt je ook nog eens met de taxi van en naar de brouwerij in Zoeterwoude vervoerd.

Als bierproever moet je twee keer per week steekproefsgewijs het bier testen op geur, smaak en zuiverheid. Je mag het alleen niet opdrinken, want net als bij een wijnproeverij moet je het bier weer uitspugen. De taxirit is daarom meer voor het geval dat je toch besluit het stiekem wel op te drinken (want hé, het blijft bier natuurlijk!)

Enige minpuntje dat wij konden vinden: je komt alleen in aanmerking als je binnen een straal van 25 kilometer van Zoeterwoude (Zuid-Holland) woont. Woon je in het Noorden of Zuiden des lands, dan raden we je aan alvast een nieuwe woning te zoeken. 

Ben je eigenlijk niet zo'n biedrinker, maar lijkt het je wel leuk? Dan maak je toch kans op de baan! Deze is namelijk ook beschikbaar voor "niet-fervente bierdrinkers". Deze baan krijg je echter niet zomaar, want pas na een trainingstraject van 12 weken kun je jezelf professioneel bierproever nemen. Er wordt niet gekeken naar opleidingsniveau. Hier kun je solliciteren.  Proost!

 


Gewoon het leukste blad van Nederland