Video

Cartoon Network organiseert Vlogwedstrijd voor jongeren van 6 tot 16 jaar

Niet alleen onder volwassenen, maar ook onder kinderen is vloggen een heel populaire bezigheid op de sociale media. Dit komt onder andere door het enorme succes van Nederlandse Vloggers als EnzoKnol en Kwebbelkop, die met hun miljoenen volgers een inspiratiebron zijn voor jonge creatievelingen. Speciaal voor deze groep heeft de kinderzender Cartoon Network de online competitie Vlog It! in het leven geroepen.

 

Iedereen van 6 tot 16 jaar mag meedoen aan deze wedstrijd. De deelnemers maken leuke en interessante vlogs over hun dagelijkse leven en hobbies en moeten speciale opdrachten uitvoeren die beoordeeld worden op originaliteit. De finalisten krijgen een masterclass van populaire Youtubers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes, die al jaren in de business zitten en de jongeren kunnen helpen met het worden van echte Vlog-sterren te worden. De winnaar mag zijn of haar creaties posten op het YouTubekanaal van Cartoon Network als gastvlogger en krijgt een jaar lang ondersteuning bij het produceren van YouTube vlogs!

Ken jij iemand binnen de leeftijdsgroep bij wie deze vlogcompetitie op het lijf geschreven is? Hij of zij kan zich opgeven via onderstaande link:

vlogit.cartoonnetwork.nl 

 

 

 


Gewoon het leukste blad van Nederland