Algemeen

Creëer zelf jouw perfecte koffie

Geniet met NESCAFÉ Dolce Gusto nu ook thuis van de meest intense smaak bij elke kop koffie. Door de constante zoektocht naar nieuwe mogelijkheden is de standaard van iedere kop koffie van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast biedt NESCAFÉ Dolce Gusto nog veel meer, namelijk variatie en gemak. Dus ben je op zoek naar een koffiemachine die naast een heerlijke kop koffie ook latte macchiato, cappuccino, chocolademelk, espresso en chai thea latte kan creëren? Dan ben je hier aan het goede adres. De koffiemachines van NESCAFÉ Dolce Gusto zijn namelijk echte alleskunners. Met keuze uit meer dan 30 verschillende smaken geniet je van jouw favoriete koffievariatie!

De koffiemachines zijn eenvoudig te gebruiken. Met slechts één druk op de knop heb je binnen no-time je favoriete koffiespecialiteit. Plaats de koffiecapsule in de daarvoor geschikte houder en je machine doet de rest.

Alle Krups NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachines hebben een uniek design. Zo is de Drop geïnspireerd op een druppel, een druppel van een heerlijk smaakvol kopje koffie. De Movenza is geïnspireerd op een koffieboon, een boon waarmee bijzondere koffie gezet wordt. Elk apparaat heeft zijn eigen unieke design, met natuurlijk bijbehorende mogelijkheden.

Door koffiebonen zorgvuldig te roosteren, te malen en voortdurend te experimenteren brengt NESCAFÉ Dolce Gusto nieuwe, originele koffiesmaken voor je tot leven. Omdat de koffie binnen 2 minuten vacuüm wordt verpakt in de capsules, is deze altijd volmaakt vers en geniet jij bij elke kop van de meest intense smaak. Je waant je met je eigen koffiemachine thuis in je favoriete koffiebar. Bovendien zorgt de hogedruktechnologie (tot 15 bar) voor professionele kwaliteitskoffie.

Kijk hier welke NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine het best bij jou past en koop de machine tot en met 18 juni met maar liefst €50 voordeel! (m.u.v. de Piccolo) Wil je hem morgen al in huis hebben? Geen probleem bestel vandaag voor 22:00 jouw NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine bij een van onze online retailers en je hebt hem morgen al in huis!

Ga snel naar de website.


Gewoon het leukste blad van Nederland