Algemeen

De locatie van het interview met de 3JS

Heb je de prachtige locatie van het interview met de 3JS al gezien? Het was bij Villa Clementine in hartje Waterland. Het pand is in 1880 gebouwd als woonhuis, maar onlangs is er een grote restauratie geweest waarna het haar deuren opende als exclusieve trouw- en evenementenlocatie.

Villa Clementine is een prachtig historisch herenhuis, dat in 1880 gebouwd is door de heer Brantjes als geschenk voor zijn echtgenote, Clementine. Na een grote restauratie heeft het rijksmonument in mei dit jaar haar deuren geopend om te dienen als exclusieve trouw- en evenementenlocatie. Er is nieuw leven het herenhuis ingeblazen, waardoor onder andere de prachtige monumentale ornamenten weer schitteren als nooit tevoren.

Wanneer je de villa binnenstapt voel je de historie. De inrichting van Villa Clementine is klassiek en romantisch, alle kamers ademen dezelfde sfeer. Doordat de sfeervolle ruimtes zowel klein als groot zijn, bieden zij een unieke combinatie waardoor de villa zich perfect leent voor elk soort gelegenheid. Naast de mogelijkheid om te trouwen is Villa Clementine ook een perfecte locatie voor andere gelegenheden zoals jubilea, verjaardags- of bedrijfsfeesten, productpresentaties, vergaderingen, lezingen of uitvaarten. 

Voor meer informatie over deze locatie kun je kijken op villaclementine.nl.


Gewoon het leukste blad van Nederland