Mooi & Mode

De look van Kimberley Klaver

In de september/oktober editie van 100%NL Magazine schittert Kimberley Klaver als model in de modeshoot! De make-up geeft Kimberley een mooie najaarslook die je ook makkelijk zelf kunt aanbrengen! Pupa Milano legt het stap voor stap uit.

Stap 1
Begin met een hydraterende dagcrème op de huid met daarover de PUPA Smoothing Foundation Primer 04. Door de primer verdeelt de basis make-up egaal en zal deze de hele dag perfect blijven zitten. Breng over de oogleden een kleine beetje PUPA Brightening Eye Primer aan met je vinger zodat de oogschaduw mooi intens overkomt.

Stap 2
Gebruik de PUPA Antitraccia Foundation 04 in combinatie met de Foudation Brush. Verdeel dit over de huid met een strijkende beweging van het midden van het gezicht richting de haargrens en het kaakcontour. Gebruik onder de ogen de PUPA Cover Cream Concealer 02 waardoor de huid mooi oplicht en de PUPA Sport Addicted Powder 003 om de huid te matteren. Breng deze aan met de Maxy Powder Brush. Gebruik het PUPA Contouring & Strobing Palette 003 om natuurlijke schaduw en highlights te accenturen. Daarna is de koraalkleurige PUPA Like a Doll Luminys Blush 302 aangebracht met de Round Blusher Brush op de koontjes van de wangen.

Stap 3
Zet de wenkbrauwen aan met de Eyebrow Design Set 002.  Je vormt de wenkbrauwboog door de wax aan te brengen met een schuine brush. Gebruik dezelfde schuine brush om de wenkbrauwboog te tekenen en te kleuren. De platte zijde gebruik je om een dikke lijn te vormen en het puntje om een dunne lijn te creëren.


Stap 4
Voor de oogmake-up is gebruik gemaakt van de PUPA Vamp! Wet & Dry Eyeshadow 102 icm de PUPA Vamp! Compact duo Eyeshadow. .

Stap 5
Breng Vamp! Extreme mascara aan op de wimpers met een intens zwarte kleur. Als finishing touch gebruik je de Multiplay Eye Pencil 08 Basic Brun onder het oog waardoor de kleur van je ogen nog meer opvalt. Voor de eyeliner is gebruik gemaakt van de PUPA Vamp! Definition eyeliner 100 zwart.

Stap 6
Op de lippen is de PUPA Made to Last Difinition Lips 202 aangebracht icm met de PUPA Miss PUPA Velvet Lipstick 103 Brown Dream .

De kleuren die voor deze look gebruikt zijn, passen goed bij de huidskleur en haarkleur van Kimberley. Laat je adviseren in een van de PUPA verkooppunten en kies voor kleuren die het beste bij je eigen huid- en haarkleur passen voor het mooiste resultaat! Kijk hier voor de verkooppunten van Pupa Milano!

Alle producten op een rij:
- PUPA Smoothing Foundation Primer 04 adviesverkoopprijs € 32,50

- PUPA Antitraccia Foundation 04 adviesverkoopprijs €  31,50

- PUPA Cover Cream Concealer nr. 02

- PUPA Contouring & Strobing Palette nr. 003 adviesverkoopprijs € 26,95

- PUPA Sport Addicted Powder 003 adviesverkoopprijs € 22,50

- PUPA Like a Doll Luminys Blush 302 adviesverkoopprijs € 23,50

- PUPA Brightening eye primer adviesverkoopprijs € 16,95

- PUPA Eyebrow Design Kit 002 adviesverkoopprijs € 19,95

- PUPA Vamp! Definition Eyeliner 100 adviesverkoopprijs € 16,95

- PUPA Vamp! Extreme Mascara 010 adviesverkoopprijs € 18,95

- PUPA Multiplay Pencil 08 en 09 adviesverkoopprijs € 14,95

- PUPA Vamp!Wet & Dry Eyeshadow 205 en 102 adviesverkoopprijs € 14,95

- PUPA Vamp!Compact Duo Eyeshadow adviesverkoopprijs € 17,50

- PUPA Made to Last Definition Lips 202 adviesverkoopprijs € 15,25

- PUPA Miss PUPA Velvet Matt Lipstick 103 adviesverkoopprijs € 17,50


Gewoon het leukste blad van Nederland