Algemeen

De Overknee collectie van Sylvie Meis voor vanHaren

vanHaren heeft in samenwerking met Sylvie Meis een nieuwe collectie gelanceerd: vanHaren x Sylvie Meis Overknee laarzen. Overknee laarzen zijn de musthave laarzen van het moment en het leuke is dat je ze in iedere situatie kunt dragen. "Deze overknees zijn echte allrounders, die elke outfit een stylish accent geven", aldus Sylvie. 

De Sylvie Meis for vanHaren collectie bestaat uit 11 mooie Overknee modellen. De laarzen zijn zowel overdag als in een avondlook even stylish. Of je nou houdt van cool zwart, sprankelend rood of elegant grijs, er is voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid is er een passend paar.

“Ik vind het fantastisch om opnieuw met vanHaren samen te mogen werken”, aldus een enthousiaste Sylvie. “Na de Partycollectie van vorig jaar, laten we nu een reeks geweldige overknees zien, die je zowel glamourous, als casual-chic kunt dragen. Van een kop koffie met een vriendin, tot een dagje shoppen, of een avondje uit. Deze overknees zijn echte allrounders, die elke outfit een stylish accent geven.”

Vanaf vandaag t/m 16 november is deze collectie exclusief online verkrijgbaar. Hieronder vind je een paar laarzen uit de collectie: 

De laarzen zijn allemaal verkrijgbaar voor € 49,90 per paar. Shop ze op: sylvie.vanharen.nl!


Gewoon het leukste blad van Nederland