Algemeen

Deze 3 landen zijn de grootste kanshebbers op het Songfestival!

Vanavond begint de halve finale van het Eurovisie Songfestival! Heel Europa zit deze week aan de buis gekluisterd om te kijken hoe alle landen, inclusief onze Waylon, het ervan af brengen. Wij vinden het nummer van Waylon supergoed en zijn outfit past perfect bij het nummer. Maar als we de bookmakers mogen geloven zijn de volgende drie landen de grootste kanshebbers.

Israel

Zangeres Netta uit Israel staat al een paar maanden op nummer één bij de bookmakers. De zangeres valt ontzettend op in kleurrijke outfits haar opvallende verschijning en bijzondere nummer. In het nummer maakt de zangeres ook kippengeluiden. Heel bijzonder is het zeker!

 

Noorwegen

De Noorse zanger Alexander Rybak won in 2009 al het Eurovisie Songfestival en is dit keer terug met een heel nieuw nummer ‘That’s How You Write A Song’. Eerst waren de bookmakers niet overtuigd, maar tijdens de repetities vorige week werd hij verrassend goed beoordeeld. Wij vinden het een heel vrolijk nummer!

 

Frankrijk

Het liedje van het Franse zang-duo Emilie Satt en Jean-Karl Lucas gaat over een meisje dat geboren is op een bootje midden op de Middellandse Zee tijdens de vluchtelingencrisis. Het is werkelijk een prachtig liedje met een emotionele ondertoon.

 

Wij zijn heel benieuwd naar alle optredens vanavond!


Gewoon het leukste blad van Nederland