Mooi & Mode

Feestelijk uitpakken met je december-outfit!

Het aftellen is begonnen. Nog maar een paar weken en dan breekt die laatste feestmaand van het jaar aan. Het allerbeste excuus om jezelf in het oogverblindend nieuw te steken.

Uitbundig of geraffineerd

Voor chique recepties, keurige kerstdiners of spetterende party’s wil je wel eens flink uitpakken. In de 38 Tuunte-winkels proef je meer en meer decembersfeer. Daar helpen ze je graag aan een feestoutfit om in te stralen. Met eerlijk advies en heel veel persoonlijke aandacht. Je maakt het zo uitbundig of geraffineerd als je zelf wilt.
Kom gerust kijken, passen en proberen. En neem gezellig een paar vriendinnen mee. Zodat je er straks piekfijn uitziet: naast de boom, ìn de boom of ònder de boom. Goed om te weten… je kunt ook stressloos shoppen op tuunte.nl.

Champagne

De collecties Zus van Sil, Meis & Mint en Tuunte hebben nu extra veel glimmers, luxe stoffen en prachtige kleuren: warm mosgroen, stralend zilver en feestelijk zwart. Met een rood accent maak je er zó een toepasselijke kerstoutfit van. En voor oudejaarsavond combineer je je set met champagnekleurige accessoires.

Kinderfeestkleding

Niet alleen voor jou zelf trouwens, maar ook voor jouw kleintje. Voor meisjes vind je bij Tuunte vlotte jurkjes met mooie zilveraccenten en feestelijke jumpsuits met subtiele glitters. En voor je jongen scoor je een stoere party blouse. En de vlinderstrik maakt de outfit af.

De Tuunte kinderkleding zit heerlijk en staat super leuk. Daarin kunnen ze ook tijdens de feestdagen lekker doen waar ze blij van worden: springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.


Gewoon het leukste blad van Nederland