Algemeen

Frisse voorjaarsinterieur inspiratie van Woonexpress!

Massaal gooiden we afgelopen weken alle deuren en ramen open, onderging ons huis een flinke voorjaarsschoonmaak en stonden er weer verse bloemen op tafel. Het is voorjaar en wat is er dan fijner dan je interieur op te frissen?

Met het 56 pagina dikke woonmagazine van Woonexpress ben jij verzekerd van inspiratie en talloze woonideeën voor dit voorjaar! Dit magazine staat vol met de leukste woontrends, handige stijltips en de nieuwste woonspullen.

Je kunt het magazine nu gratis online aanvragen bij Woonexpress. Zij sturen het magazine, samen met een persoonlijk chequeboekje, naar je op. Met dit chequeboekje kan je voordeel in onze winkels oplopen tot wel € 1.000,- korting.

Wil je meer inspiratie opdoen? Kom dan snel naar een van de 9 Woonexpress winkels. Je vindt er alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers en hippe kinderkamers. En omdat alles uit voorraad leverbaar is, geniet je direct van je aankopen. Kom dus snel langs en ontdek de woonwereld van Woonexpress!

P.S. Het zijn de Waanzinnige Woonweken bij Woonexpress en dat betekent korting… Heel véél korting! Kijk daarom snel op de website van Woonexpress.


Gewoon het leukste blad van Nederland