Algemeen

Fiets jij de zomer door?

In de Halfords werkplaats staan ervaren vakmensen voor je klaar om je fiets weer in orde te maken. Elektrisch of niet, jong of oud, A-merk of merkloos. Halfords máákt je fiets. En zo maakt Halfords fietsen heerlijk.

 

Halfords Repareert Een lekke band of een versnelling die hapert? Halfords repareert je fiets snel en vakkundig.

Halfords monteert Zeer weten dat je nieuwe aankopen goed en veilig op je fiets worden bevestigd? Halfords monteert het graag voor je.

Halfords onderhoudt Na een onderhoudsbeurt van Halfords is je fiets weer helemaal klaar voor vee zorgeloze kilometers. Vraag ook naar de speciale e-bike onderhoud.


Nieuw én vertrouwd
Halfords combineert de voordelen van een landelijke organisatie met de sterke kanten van de lokale ondernemer die voor zijn zaak en klanten staat, weet wat er in de regio speelt én wat zijn klanten van hem verwachten.
Er zijn ondernemers die al 30 jaar ervaring bij Halfords hebben. Zij weten als geen ander hoe ze hun klanten alle professionele aandacht en persoonlijke service kunnen bieden.

Beter van A naar B
Bij Halfords kun je terecht voor alles op het gebied van auto, fiets en ouderenmobiliteit. Er zijn duizenden producten voor elke leeftijdscategorie, van kinderzitjes, fiets accessoires en (elektrische) fietsen tot auto onderdelen, electronica en scootmobiels. Bovendien beschikt iedere winkel over een professionele werkplaats. Kortom, alles wat je nodig hebt om beter van A naar B te komen. En door de gezamenlijke inkoop ook nog eens tegen vaste lage prijzen!

Klant is koning
Doordat inkoop, marketing en de webshop allemaal centraal geregeld worden, kan de verkoper doen wat hij het liefst doet: de klant zo goed mogelijk helpen. En zo ga je bij Halfords altijd met een veilig afgemonteerde fiets de weg op. Krijg je een gratis service beurt bij aankoop van een hele fiets. En koop je alleen een nieuwe koplamp? Dan wordt hij er in de eigen werkplaats, vaste service in alle Halfords winkels (!), natuurlijk ook even op gezet!


Wist je dat…

● Nederland met ruim 19 miljoen fietsen de hoogste fietsdichtheid van de wereld heeft.
● 84% van de Nederlanders één of meer fietsen heeft
● Forensen per jaar 176 miljard km in de auto en 7 miljard km op de fiets rijden.
● 52% van de bevolking ook op vrije dagen graag de fiets pakt.
● In 2014 in Nederland 7,9 miljoen auto’s geregistreerd stonden, dat zijn 420 auto’s per 1000 inwoners.


Kijk voor meer informatie, een gratis fietscheck, andere acties, de webshop en een winkel bij jou in de buurt op www.halfords.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland