Algemeen

Hét leukste spelletje voor de kids

Co-de-Rups is een van de nieuwe educatieve speeltjes van Fisher-Price. Dit speelgoed gaat een stap verder dan het leren van ABC's en 1-2-3-'s: het leert kinderen zelfstandig denken. Elk speeltje stimuleert vaardigheden voor de 21e eeuw, zoals nieuwsgierigheid, experimenteren en probleemoplossing op manieren die kinderen nog niet kenden. Uw kleintje ontdekt spelenderwijs steeds weer nieuwe mogelijkheden. Stimuleert de leergierigheid, nu en later.

Co-de-Rups bestaat uit 9 gemakkelijk aan elkaar te koppelen delen die peuters steeds anders kunnen ordenen om het speelgoed in een bepaalde richting te laten bewegen. Hij kan vooruit, naar links, naar rechts, wiebelen, dansen of een paar seconden wachten voordat hij weer gaat bewegen. Kleintjes kunnen de delen zo ordenen dat Co-de-Rups naar het doel voortbeweegt dat zij in de kamer hebben neergezet. De gemotoriseerde kop met lichtjes, geluidjes en knipperende ogen brengt Co-de-Rups tot leven!

Klaar... instellen... coderen! Als kleintjes de delen aan elkaar koppelen - op ontelbaar veel manieren - gaat Co-de-Rups vooruit, achteruit, naar links, naar rechts of vooruit. Dat is pas ordenen!  Als uw kleintje ontdekt hoe Co-de-Rups moet bewegen om het doelwit te bereiken, dan kan uw kleine programmeren (en problemen oplossen)!  Zo leert uw kleintje spelenderwijs coderen!

•             9 delen, eindeloze combinaties!
•             Stimuleert de fijnmotorische vaardigheden
•             Uw kind ontdekt dat het dingen kan laten gebeuren (ook bekend als oorzaak en gevolg)!
•             Bevordert de ontwikkeling van vaardigheden als ordenen, kritisch denken, redeneren, ontdekken, geheugen, probleemoplossing en experimenten.

Kijk voor meer informatie op de website of ga naar Facebook.

 

 


Hét leukste spelletje voor de kids
Gewoon het leukste blad van Nederland