Nieuwe editie

Het paashaas mysterie is ontrafeld!

De afgelopen dagen was Nederland (en wij ook) in de ban van een heus Paashaas mysterie. Tientallen bekende en onbekende Nederlanders werden overal in het land verrast met een enorme paashaas van chocolade. Op het bijgesloten kaartje stond geschreven: ‘Met vrolijke groeten, Leen’.

Vele bekende Nederlanders, waaronder Tim Douwsma, Wendy van Dijk, Sandra Schuurhof, Quinty Trustfull, Wolter Kroes, Dirk Zeelenberg en vele anderen plaatsten een post op hun social media kanalen met de vraag ‘Wie is Leen?’. Aan de hand van deze posts maakten ook diverse radio- en televisieprogramma’s en nieuwssites, melding van deze ludieke actie.

Zojuist is - in onderstaand filmpje - de identiteit bekend gemaakt van de mysterieuze weldoener ‘Leen’. Het blijkt uiteindelijk Leen Hoogvliet te zijn. Deze goedlachse ondernemer startte precies 50 jaar geleden de gelijknamige supermarktketen.

Vanuit de gedachte: ‘Wie jarig is trakteert’, vond hij het een leuk idee om op deze originele manier het jubileum te vieren en de verschijning van het glossy magazine Leen. Want ook de klanten van Hoogvliet kunnen een traktatie tegemoet zien: vanaf 14 maart is het glossy magazine ‘Leen’ met op de cover Rens Kroes bij de Hoogvliet supermarkten gratis op te halen!   

Zie ook: Paashaasmysterie blijft onopgelost


Gewoon het leukste blad van Nederland