Algemeen

Hot Wheels actie: de winnaars zijn bekend!

Hot Wheels bestaat 50 jaar en dat wordt groots gevierd! Alle kleine kunstenaars konden namelijk kans maken op een gigantische Hot Wheels garage of een Cobra Speelset!

De afgelopen weken kon je via de Facebookpagina van 100%NL Magazine meedoen aan de Hot Wheels kleurplaat winactie. Door het inkleuren (of zelf tekenen) van een supergave Hot Wheels auto maakte je kans op supercoole Hot Wheels prijzen. Hierna konden de kleine kunstenaars zoveel mogelijk stemmen verzamelen om kans te maken op een van de gave prijzen! 

Vandaag is de top 5 bekend en heeft de jury een ultieme nummer 1 uitgekozen. De winnaar met de meeste stemmen is geworden: Boaz van de Pol! Van harte gefeliciteerd, jij wint de Hot Wheels Garage. Ook (de kinderen van) Chantal Groenewoud-Bos, Wendy Schuller, Leonie Beetsma en Sanne Tuithof hadden heel veel stemmen verzameld en winnen met hun plek in de top 5 een supercoole Hot Wheels Cobra Speelset! Gefeliciteerd met jullie prijs en heel veel speelplezier! 

Iedereen heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en prachtige tekeningen! Niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt de fantastische Hot Wheels Ultimate Garage en/of de Cobra speelset ook gewoon zelf bestellen! Gegarandeerd uren speelplezier voor je kindje!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hot Wheels. 


Gewoon het leukste blad van Nederland