Algemeen

Hotel Transsylvanië 3 gaat vandaag in première en deze film wil jij zien! (+ WIN)

Vandaag gaat de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië film in première. Het is al de 3e film van de succesvolle filmreeks over de leukste monsterfamilie! 

In Hotel Transsylvanië 3 volgen wij onze favoriete monsterfamilie op hun reis aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Door deze vakantie kan Drac eindelijk bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

De originele versie wordt ingesproken door o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steven Buschemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad). 

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad).

De Sony Pictures film Hotel Transsylvanië 3 is vanaf 25 juli te zien in de bioscoop. 

Winnen! 

Wil jij kans maken op 4 kaartjes voor Hotel Transsylvanië 3 + een superleuk buitenspeelsetje? Ga dan snel naar de Facebookpagina van 100%NL Magazine en doe mee met de winactie! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Universal. 


Gewoon het leukste blad van Nederland