Algemeen

Internationale Vrouwendag

Het is Internationale Vrouwendag. Een dag die in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Wij belichten het van een andere kant, want wat zijn nou 5 leuke dingen die je op deze dag kunt doen, om je vrouw, vriendin of lieve moeder even wat extra power te geven? Wij zetten het voor je op een rij.
 

1. Schrijf een brief

Dat is iets waar vrouwen echt blij van worden. Schrijf waarom jou vrouw de beste is en vertel haar waarom je van der houdt. Deze brief bewaart ze sowieso in haar nachtkastje, zodat ze later nog eens terug kan kijken en opnieuw voelt hoe belangrijk ze voor jou is. 

2. Weekendje weg!

Plan samen een weekendje weg, neem je vrouw mee naar een aquarium of bezoek haar op het werk om samen te gaan lunchen. En als het zo'n slecht weer is kun je haar meenemen naar de bioscoop. Natuurlijk wel naar de film die zij wilt. Hoe leuk denk je dat zij het zal vinden als jullie spontaan ergens heengaan en samen iets gaan doen? 

3. Dineren

Trakteer je moeder eens lekker op een etentje met vriendinnen bij haar lievelingsrestaurant. Liefde gaat tenslotte door de maag, toch?

4. Belletje 

Een belletje of een lief berichtje sturen voordat de oogjes toe gaan is iets moois. Vrouwen vinden het leuk om gebeld te worden voordat de telefoon naast het kussen wordt gelegd. Gebeld worden door de persoon die je het allerleukst vindt is zo lief en attent. Het laat ons zien dat we de laatste persoon zijn waar iemand aan denkt.

5. Complimentje

Maak de dag speciaal door haar een complimentje te geven over haar uiterlijk of de kleding wat ze laatst heeft gekocht. Vrouwen gaan zich hier zich altijd beter voelen en het is gratis!


Gewoon het leukste blad van Nederland